DR SANNAS PRODUKTER ÄR ALLTID:

GMO-fritt | 100% Vegan | 100% Cruelty free

Ekologiskt – så långt det är möjligt och rimligt
RawFood – så långt det är möjligt och relevant

Kvalitetssäkring – Alla produkter är utvecklade och godkända av en doktor i immunologi och en hudläkare.

DR SANNAS PRODUKTER
ÄR ALLTID:

GMO-fritt
100% Vegan
100% Cruelty free

Ekologiskt – så långt det är möjligt och rimligt

RawFood – så långt det är möjligt och relevant

Kvalitetssäkring –
Alla produkter är utvecklade och godkända av en doktor i immunologi och en hudläkare.

Sanna Ehdin

” Min vision har alltid varit att göra det bästa inom svensk hälsa tillgängligt för världen. Vi har en mycket spännande och expansiv utveckling framför oss! Jag hoppas du vill vara en del av Dr Sannas resa. “

– Dr Sanna Ehdin

Om Dr Sannas

Vi brinner för att inspirera människor att leva ett holistiskt och hälsosamt liv. Vår drivkraft är egentligen inte vår egen, vi hämtar den från naturen. Vi erbjuder 100 % växtbaserade produkter inom hudvård och kost. Samtliga innehåller de allra finaste ekologiska och vildplockade ingredienserna från naturen – noga utvalda komponenter som var och en fyller en viktig funktion. Produkterna är framtagna i Dr Sannas eget laboratorium av vårt expertteam, bestående av bl.a en doktor i immunologi och en hudläkare.

Läs mer om våra produkter

Vi inspirerar till ett hälsosammare liv

Dr Sannas grundades med en tydlig vision: att göra det enkelt för människor att välja hälsosamma produkter som man kan lita på. Om fler människor lever sunt och mår bra får vi en bättre värld, och därför vill vi inspirera fler till hälsosamma val. Det gör vi bland annat genom våra hälsoprodukter, som är av 100 % naturligt ursprung, utvecklade och testade av ett expertteam med lång erfarenhet och kunskap om den senaste forskningen. Vi jobbar även med att göra den senaste forskningen tillgänglig för alla, och sprider kunskap i såväl sociala medier som i artiklar på drsannas.se

Hållbarhet är en självklarhet

För oss är det självklart att våra produkter tillverkas i samklang med naturen, och med största möjliga hänsyn till vår gemensamma omvärld och miljö. Det gäller såväl insida som utsida. Därför är vi noga med råvarans kvalitet, ursprung och odlingsmiljö och väljer närodlat när det går. Alla produkter tillverkas i Sverige. Vi ställer höga krav på att leverantörer och andra samarbetspartners tänker långsiktigt och hållbart. Till förpackningarna används enbart material som går att återvinna. Våra flaskor är tillverkade av 100 % återvunnen HDPE/PET, och tuber och burkar består av sockerbaserad bioetanol.

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete här

En produktutveckling i tiden

Vår målsättning är att göra det enkelt att leva hälsosamt, varje dag, hela livet. När vi skapar våra produkter använder vi bara ingredienser från naturen som vi vet är bra för huden och kroppen – baserat på den senaste forskningen inom natur, människa och hälsa. Produkterna utvecklas av Dr Sanna Ehdin tillsammans med vårt expertteam, som består av bland annat en hudläkare och en doktor i immunologi. Innan en produkt lanseras har den först genomgått noggranna tester, och även provats och utvärderats av våra egna anställda och ett urval av våra kunder. Så säkerställer vi att vi bara säljer produkter vi själva älskar och kan stå för.

Köp våra produkter

Inspiratör och grundare – Dr Sanna Ehdin

Dr Sanna Ehdin är hälsopionjären som på riktigt startade hälsovågen i Sverige. Med boken ”Den självläkande människan” år 1999 utmanade hon den konventionella synen på hälsa och introducerade ett mer holistiskt synsätt; kost, livsstil, hälsa – allt hänger ihop. I ryggen hade hon 12 års biomedicinsk forskning och över 25 års studier i självläkning, samt en stor passion för att inspirera människor till ett gladare, hälsosammare liv. Sedan dess har Dr Sanna Ehdin skrivit 15 böcker som sålt i mer än en miljon exemplar i tio länder. Hon föreläser, bloggar och skriver artiklar om självläkning, helhetshälsa och positiva livsstilsförändringar. 

Våra produkter är framtagna i Dr Sannas eget laboratorium av vårt expertteam, bestående bl.a av en doktor i immunologi och en hudläkare.

Dr Sannas styrelse

Styrelseordförande

Dr. Sanna Ehdin Anandala

Styrelseledamot

Dr. Susanna Hartmann-Petersen

Styrelseledamot och VD

Daniel Ehdin

Styrelseledamot

Jesper Yrwing

Styrelseledamot
Louise Dufwa
Ledande befattningshavare
Produktchef
Theresia Dibinger
Ekonomichef
Helena Eriksson

Auktoriserad revisor: Joakim Lindberg, Crowe Osborne AB
Bolagets mentor är Augment Partners AB, +46 8 505 65 172

Få inspiration, erbjudanden och praktiska hälsotips direkt i mailen
×

Kundvagn

Handla för 500.00 kr mer så bjuder vi på frakten!