Dr Sannas har fortsatt med försäljningsåtgärder gentemot nya potentiella återförsäljare. Detta har under april månad resulterat i 18 stycken nya återförsäljare vars första beställningar motsvarat ca 15 procent av månadens försäljning.

Dr Sannas arbetar nu intensivt med att utveckla fler produkter samtidigt som stort fokus ligger på att göra produkterna mer tillgängliga. Arbetet har under april månad resulterat i 18 stycken nya återförsäljare vars första beställningar motsvarat ca 15 procent av månadens försäljning. Totalt har 57 nya återförsäljare tillkommit under 2018.

  • Jag vill såklart passa på att varmt välkomna alla nya återförsäljare som tillkommit under april. De har välkomnats i en extra spännande och intensiv period då vi planerat totalt fyra produktlanseringar i maj månad. Detta samtidigt som vi nu kommer ut med nytt skyltmaterial och förbereder en sommarkampanj via alla våra återförsäljare, säger Daniel Ehdin, VD på Dr Sannas.

 

Läs hela pressmeddelandet här

Om alla texter på drsannas.se
Alla råd, tips och rekommendationer på drsannas,se grundar sig på Team Dr Sannas egna erfarenheter och följs på egen risk. Vi reserverar oss för ev. faktafel. Vi rekommenderar alltid att du vid nedsatt hälsa uppsöker läkare och specialister. Vi hoppas att denna sida inspirerar till en fantastisk hud och ett friskare liv för alla besökare

Dela den här nyheten:

×

Kundvagn

Handla för 500.00 kr mer så bjuder vi på frakten!