VAD BEHÖVER DIN HUD IDAG?

Ingen kan hudvård så bra som naturen. Växternas näringsrika oljor är rena skönhetskuren för hud som längtar efter fukt, näring och skydd. Dr Sannas tre ansiktsoljor består av de finaste växtoljorna, sammansatta för att möta tre av hudens olika behov: vitalisera, lugna eller återfukta.

BOOSTA OCH ÅTERFUKTA - Invigorating Skin Glow Facial Oil för torr och mogen hud

Precis som ett gummiband förlorar sin spänst med åren behöver mogen hud massor av fukt och näring för att behålla sin elasticitet. Denna svagt rosendoftande olja innehåller bland annat morotsolja som ger fin lyster, baobabolja som främjar elasticitet och avocadoolja som har ett högt koncentrat av vitaminer. Naturens egna superkrafter som kan hjälpa din hud att återfå sin naturliga spänst.

Läs mer och prova här

LUGN OCH RO - Restoring Skin Glow Facial Oil för torr och känslig hud

Ibland säger huden ifrån. Den kan protestera genom att bli röd och fnasig, eller bara allmänt torr och trist. Denna allergenfria olja innehåller bland annat havtorn som är känt för sin lugnande effekt på huden, och jättenattljusolja som innehåller höga halter av GLA, en livsnödvändig fettsyra som skyddar huden och ger en bättre hudkvalitet. När din hud är i balans kommer den att visa sin tacksamhet med en vacker lyster.

Läs mer och prova här

KÄRNAN TILL GLOW - Vitalizing Skin Glow Facial Oil för normal och blandhy

När din hud är frisk och balanserad får den en speciell sorts utstrålning – det vi brukar kalla glow. En av hemligheterna bakom strålande hy finns i vattenmelonens kärna, vars olja innehåller höga halter av vitaminer och linolsyra som hjälper till att minska porerna, och omättade fettsyror som främjar elasticitet och ger en fin lyster. En sommardoftande olja för dig med normal hy och blandhy.

Läs mer och prova Vitalizing Skin Glow Facial Oil här

Om alla texter på drsannas.se
Alla råd, tips och rekommendationer på drsannas,se grundar sig på Team Dr Sannas egna erfarenheter och följs på egen risk. Vi reserverar oss för ev. faktafel. Vi rekommenderar alltid att du vid nedsatt hälsa uppsöker läkare och specialister. Vi hoppas att denna sida inspirerar till en fantastisk hud och ett friskare liv för alla besökare

Dela den här nyheten:

×

Kundvagn

Handla för 500.00 kr mer så bjuder vi på frakten!