Dr Sannas AB (publ) är nominerad i två kategorier i Organic Beauty Awards 2018

Dr Sannas AB har blivit nominerad i två kategorier i den kommande upplagan av Organic Beauty Awards. Dr Sannas Body Lotion i kategorin Bästa Body Lotion 2018 och Dr Sannas Multi Cream i kategorin ”Årets Produkt 2018”. Här kan du rösta på Dr Sannas Multi Cream i kategorin årets produkt: organicbeautyawards.se

  • "Nu när vi är i slutfasen av produktutvecklingen av flera fantastiska produkter som kommer lanseras under året är det extra roligt att vi blir nominerade i 2 kategorier. Min förhoppning är att detta leder till att ännu fler upptäcker den höga kvalité och effekt våra produkter har. Extra roligt att de kunniga jurymedlemmarna i Organic Beauty Awards gör samma bedömning som våra kunder", säger Theresia Dibinger, produktchef på Dr Sannas.

Dr Sannas utvecklingsteam består av doktor i immunologi, en hudläkare, en homeopat och en näringsterapeut som tillsammans ställer höga krav på det bästa naturliga och ekologiska råvarorna utan att tumma på skin feel eller effekt.

  • "Jag är lycklig över den positiva respons och stöd jag mött den senaste månaden för det arbetet vi gör. Det är häftigt att se hur många som förstått att vi måste tänka likadant med innehållet i våra hudvårdsprodukter precis som med maten. Fel produkter påverkar både vår familj och vår miljö starkt  negativt. Att den  första leave on produkt vi  skapat blir nominerad är ett stort erkännande för hela vårt team, för alla våra kunder och aktieägare. Tack för allt stöd", säger Dr Sanna Ehdin Anandala, styrelseordförande på Dr Sannas.

Läs mer om Dr Sannas produkter här

Om Organic Beauty Awards
Organic Beauty Awards syftar till att få fler att upptäcka och använda naturliga, ekologiska skönhetsprodukter. Effektiva produkter som samtidigt är bra för användarens hälsa och välmående helt enkelt. Produkterna som anmäls till 'OBA' genomgår en gedigen process för att sålla fram de absolut bästa naturliga, ekologiska skönhetsprodukterna. Produkternas kvalitet säkerställs - en kvalificerad jury testar produkterna under drygt tre månader och experter granskar produkternas påverkan på vår planet. Tävlingen arrangeras av NOC Sweden, en ideell förening för varumärken och andra som är intresserade av bättre skönhetsvård. Tävlingsledningen för Organic Beauty Awards är oberoende från enskilda varumärken.

Här kan du rösta på Dr Sannas Multi Cream i kategorin årets produkt:
www.organicbeautyawards.se

Om alla texter på drsannas.se
Alla råd, tips och rekommendationer på drsannas,se grundar sig på Team Dr Sannas egna erfarenheter och följs på egen risk. Vi reserverar oss för ev. faktafel. Vi rekommenderar alltid att du vid nedsatt hälsa uppsöker läkare och specialister. Vi hoppas att denna sida inspirerar till en fantastisk hud och ett friskare liv för alla besökare

Dela den här nyheten:

×

Kundvagn

Handla för 500.00 kr mer så bjuder vi på frakten!