Mitt i alla 1000-tals rabatter och erbjudanden denna Black Week önskar vi istället lyfta fram något som vi tror bidrar till en bättre värld. Information och kunskap!

Istället för ett supererbjudande har vi gett en gåva till Kostfonden från oss och alla våra kunder. Vi hoppas du, tillsammans med oss, känner lite extra glädje över att stödja Kostfonden och dess viktiga arbete i att sprida kunskap om matens påverkan på vår hälsa och investera i forskning som kan leda till förändringar i kosten inom vården.

Vill du bidra ännu mer kan du läsa mer om Kostfonden och dess arbete på deras hemsida. Vill du ge en extra gåva kan du göra det genom att swisha valfritt belopp till: 123 900 42 43.

Tack för att du bidrar till en hälsosammare värld och att vi får ha dig som kund ❤️

OBS: Detta är ej ett samarbete med Kostfonden utan endast vår vilja att sprida information om en organisation som vi anser gör ett viktigt arbete.

Om alla texter på drsannas.se
Alla råd, tips och rekommendationer på drsannas,se grundar sig på Team Dr Sannas egna erfarenheter och följs på egen risk. Vi reserverar oss för ev. faktafel. Vi rekommenderar alltid att du vid nedsatt hälsa uppsöker läkare och specialister. Vi hoppas att denna sida inspirerar till en fantastisk hud och ett friskare liv för alla besökare

Dela den här nyheten:

×

Kundvagn

Handla för 500.00 kr mer så bjuder vi på frakten!