Glåmig och trött hud? Lösningen är närmare än du tror! Genom att etablera en bra hudvårdsrutin morgon & kväll vitaliserar du din hud, återställer fuktbalansen och ger den massvis med lyster; utan att huden blir blank. Men det gäller såklart att välja noga utvalda hudvårdsprodukter som samverkar väl med varandra - och som passar din hudtyp optimalt.

I vår guide ger vi dig en introduktion till våra helt nya ansikskit - som innehåller ALLT du behöver för att få en perfekt hud.

Ansiktskit #1 - För normal/blandhud

Alla hudtyper behöver fukt – massor av fukt. Blandhy kännetecknas av olika behov i olika zoner av ansiktet. Detta kit innehåller allt du behöver för att återställa hudens naturliga fuktbalans, men också för att väcka trött hud till liv.

Kännetecken normal/blandhud:

Din hud är generellt mjuk, smidig och problemfri - men kan ibland få kombinerade problem med både torrhet och finnar/acne.

Kitet innehåller:
Ansiktstvätt
Vitaliserande ansiktsolja
Ögonkräm
Fuktgivande ansiktskräm
Ansiktsmist

Läs mer och beställ ditt ansiktskit för normal/bland hy här.

Så använder du ansiktskitet:

Tvätta ansiktet med vår ansiktstvätt morgon och kväll - och följ direkt upp med den vitaliserande ansiktsoljan som fungerar som ett slags underställ och ”låser in fukt” i huden. Dutta sedan försiktigt en liten mängd ögonkräm runt den känsliga huden vid ögonen. Avsluta med att smörja in ansiktet med den fuktgivande ansiktskrämen. På morgonen kan du använda ett något tunnare lager och vänta ett par minuter innan du applicerar din makeup, på kvällen kan du applicera ett tjockare lager för att få en riktig intensivkur över natten.

Ansiktsmisten använder du under dagen för att skänka ditt ansikte extra fukt, särskilt ofta om du sitter vid datorn eller vistas i torr inomhusluft.

Resultat:

Produkterna vitaliserar trött hud, återställer fuktbalansen till den normala - och ger massvis med lyster utan att göra huden blank.

Ansiktskit #2 - För torr/mogen hud

Ibland säger huden ifrån. Den kan reagera med att bli röd och fnasig, eller bara torr och trist. Här är våra bästa produkter för torr, känslig och reaktiv hy. När din hud är i balans kommer den att visa sin tacksamhet med en vacker lyster. Ansiktskit för torr/känslig hy innehåller en komplett hudvårdsrutin för dig med torr/känslig hy.

Kännetecken torr/mogen hud:

Huden fungerar lite som ett gummiband som förlorar sin spänst med åren. Den torra och mogna huden har därför tappat lite av sin spänst och är generellt också torrare.

Kitet innehåller:
Ansiktstvätt
Närande ansiktsolja
Ögonkräm
Närande ansiktskräm
Ansiktsmist

Läs mer och beställ ditt ansiktskit för torr/mogen hy här.

Så använder du ansiktskitet:

Använd ansiktstvätt morgon och kväll för att skonsamt avlägsna orenheter och slaggprodukter från huden. Följ därefter direkt upp med den närande ansiktsoljan, som är särskilt anpassad för den torra och mogna huden. Dutta sedan in ögonkrämen försiktigt runt den tunna huden vid ögonen - och smörj avslutningsvis in hela ansiktet med en liten mängd närande ansiktskräm för bästa resultat.

Ansiktsmisten använder du under dagen för att tillföra huden extra fukt - den är särskit viktigt för dig med torr och mogen huden. Använd den 2-6 gånger om dagen och gärna då du sitter framför en dator eller vistas i en torr inomhusmiljö.

Resultat:

Alla fem produkter är extra närande och omhändertagande för den torra och mogna huden. Produkterna ger fukt och näring hela dagen, främjar hudens spänst och elasticitet och ger dessutom ett naturligt, ungdomligt glow.

Ansiktskit #3 - För torr/känslig hud

Ibland säger huden ifrån. Den kan reagera med att bli röd och fnasig, eller bara torr och trist. Här är våra bästa produkter för torr, känslig och reaktiv hy. När din hud är i balans kommer den att visa sin tacksamhet med en vacker lyster.

Kännetecken torr/känslig hud:

Den torra/känsliga huden har problem med torrhet och att huden är ”reaktiv” - dvs. reagerar lätt med utslag, rodnad och fnasighet på till exempel sådant som värme, kyla, stark mat etc. 

Kitet innehåller:
Lugnande ansiktsolja
Ögonkräm
Multikräm

Läs mer och beställ ditt ansiktskit för torr/känslig hud här.

Så använder du ansiktskitet:

Tvätta ansiktet noga i ljummet vatten. Om du har använt mycket makeup - upprepa om ansiktet behöver extra rengöring. Applicera därefter vår lugnande ansiktsolja (4 till 6 droppar) med fingertopparna och massera den varsamt i ansiktet. Dutta sedan försiktigt in en liten mängd ögonkräm runt den känsliga huden vid ögonen, och smörj in hela ansiktet med en liten mängd multikräm för bästa resultat. Använd ett tjockare lager på kvällen som en intensivkur för natten.

Resultat:

När din hud är i balans kommer den att visa sin tacksamhet - med en vacker lyster. Produkterna i ansiktspaketet är varsamt återfuktande, fritt från allergener och resulterar i en återfuktad hud som känns lugnad. Din känsliga hud står, tack vare produkterna, dessutom bättre skyddad mot yttre faktorer som annars kan rubba huden.

Psst …

Kom ihåg att strålande hud är ett resultat av goda, kontinuerliga vanor. Använd alltid produkterna morgon och kväll och känn efter hur din hud med tiden utvecklas. När din hud är i bättre balans är det möjligt att du behöver anpassa din hudvårdsrutin igen - på samma sätt som att vi generellt behöver mer närande hudvårdsprodukter på hösten/vintern.

Vi hoppas att du har hittat din nya hudvårdsrutin och rätt ansiktspaket för dig - som är lösningen till fantastisk hud. Alla våra nya hudvårdsprodukter är utvecklade under två års tid av en dr immunologi samt en hudläkare, och innehåller enbart 100% veganska ingredienser. Hudvård i världsklass - för att din hud enbart förtjänar det allra bästa.

Läs mer om Dr Sannas ansiktsvård här!

Du kanske också gillar ...

Om alla texter på drsannas.se
Alla råd, tips och rekommendationer på drsannas,se grundar sig på Team Dr Sannas egna erfarenheter och följs på egen risk. Vi reserverar oss för ev. faktafel. Vi rekommenderar alltid att du vid nedsatt hälsa uppsöker läkare och specialister. Vi hoppas att denna sida inspirerar till en fantastisk hud och ett friskare liv för alla besökare

Dela den här nyheten:

×

Kundvagn

Handla för 500.00 kr mer så bjuder vi på frakten!