Underbart vilket enormt intresse Dr Sannas serie med ansiktsoljor har fått. Vi älskar att få frågor och vanligaste frågan just nu på sociala medier och mail är vilken av dessa ansiktsoljor som passar vem? Nedan hjälper vi dig att välja rätt.

Välj ansiktsolja utifrån hudtyp?

Vitaliserande Ansiktsolja – En lättabsorberande och fuktighetsbevarande ansiktsolja speciellt framtagen för dig med normal- och blandhy.

Närande Ansiktsolja– En näringsrik ansiktsolja för dig med torr, mogen hy. Med åren förlorar huden sin spänst och mogen hy behöver massor av fukt och näring för att hålla sig smidig.

Lugnande Ansiktsolja – Ibland säger huden ifrån, och protesterar genom att bli röd och fnasig, eller bara torr och trist. En lugnande ansiktsolja för dig med känslig, torr och reaktiv hy.

Du kan välja ansiktsolja utifrån hudtyp men tänk på att det kan variera sig över årstiderna. Vanligt är att man använder Vitaliserande Ansiktsolja (Normal och blandhy) på sommarhalvåret och Närande Ansiktsolja (För torr och mogen hy) på vinterhalvåret. Har du någon form av känslig hy är Lugnande Ansiktsolja det självklara valet.

Det är även vanligt att man byter morgon och kväll samt varierar beroende på årstid. Dr Sanna Ehdin använder t.ex. Närande Ansiktsolja (För torr och mogen hy) på morgonen och Vitaliserande Ansiktsolja (Normal och blandhy) på kvällen.

Fortfarande osäker? Vilket resultat är du ute efter? - Du hittar rätt ansiktsolja nedan:

Vitaliserande Ansiktsolja -  KÄRNAN TILL GLOW
När din hud är frisk och balanserad får den en speciell sorts utstrålning – det vi brukar kalla glow. En av hemligheterna bakom strålande hy finns i vattenmelonens kärna, vars olja innehåller höga halter av vitaminer och linolsyra som hjälper till att minska porerna, och omättade fettsyror som främjar elasticitet och ger en fin lyster. En sommardoftande olja för dig med normal hy och blandhy.

Närande Ansiktsolja - BOOSTA OCH ÅTERFUKTA
Precis som ett gummiband förlorar sin spänst med åren behöver mogen hud massor av fukt och näring för att behålla sin elasticitet. Denna svagt rosendoftande olja innehåller bland annat morotsolja som ger fin lyster, baobabolja som främjar elasticitet och avocadoolja som har ett högt koncentrat av vitaminer. Naturens egna superkrafter som kan hjälpa din hud att återfå sin naturliga spänst.

Lugnande Ansiktsolja - LUGN HUD ÄR VACKER HUD
Ibland säger huden ifrån. Den kan protestera genom att bli röd och fnasig, eller bara allmänt torr och trist. Denna allergenfria olja innehåller bland annat havtorn som är känt för sin lugnande effekt på huden, och jättenattljusolja som innehåller höga halter av GLA, en livsnödvändig fettsyra som skyddar huden och ger en bättre hudkvalitet. När din hud är i balans kommer den att visa sin tacksamhet med en vacker lyster.

Här kan du läsa mer om alla tre

 

Du kanske också gillar ...

Om alla texter på drsannas.se
Alla råd, tips och rekommendationer på drsannas,se grundar sig på Team Dr Sannas egna erfarenheter och följs på egen risk. Vi reserverar oss för ev. faktafel. Vi rekommenderar alltid att du vid nedsatt hälsa uppsöker läkare och specialister. Vi hoppas att denna sida inspirerar till en fantastisk hud och ett friskare liv för alla besökare

Dela den här nyheten:

×

Kundvagn

Handla för 500.00 kr mer så bjuder vi på frakten!