GUIDE: Vilken av Dr Sannas ansiktsoljor passar för dig?

GUIDE: Vilken av Dr Sannas ansiktsoljor passar för dig?

Underbart vilket enormt intresse Dr Sannas serie med ansiktsoljor har fått. VI älskar att få frågor och vanligaste frågan just nu på sociala medier och mail är vilken av dessa ansiktsoljor som passar vem? Nedan hjälper vi dig att välja rätt.

Välj ansiktsolja utifrån hudtyp?

Vitalizing Skin Glow Facial Oil –Dr Sannas Vitalizing Skin Glow är en lättabsorberande och fuktighetsbevarande ansiktsolja speciellt framtagen för dig med normal- och blandhy.

Invigorating Glow Facial Oil – En näringsrik ansiktsolja för dig med torr, mogen hy. Med åren förlorar huden sin spänst och mogen hy behöver massor av fukt och näring för att hålla sig smidig.

Restoring Skin Glow Facial Oil – Ibland säger huden ifrån, och protesterar genom att bli röd och fnasig, eller bara torr och trist. En lugnande ansiktsolja för dig med känslig, torr och reaktiv hy.

Du kan välja ansiktsolja utifrån hudtyp men tänk på att det kan variera sig över årstiderna. Vanligt är att man använder Vitalizing Skin Glow (Normal och blandhy) på sommarhalvåret och Invigorating Skin Glow (För torr och mogen hy) på vinterhalvåret. Har du någon form av känslig hy är Restoring Skin Glow det självklara valet. Det är även vanligt att man byter morgon och kväll samt varierar beroende på årstid. Dr Sanna Ehdin använder t.ex. Invigorating Skin Glow (För torr och mogen hy) på morgonen och Vitalizing Skin Glow (Normal och blandhy) på kvällen.

Fortfarande osäker? Vilket resultat är du ute efter? – Du hittar rätt ansiktsolja nedan:

Vitalizing Skin Glow Facial Oil –  KÄRNAN TILL GLOW
När din hud är frisk och balanserad får den en speciell sorts utstrålning – det vi brukar kalla glow. En av hemligheterna bakom strålande hy finns i vattenmelonens kärna, vars olja innehåller höga halter av vitaminer och linolsyra som hjälper till att minska porerna, och omättade fettsyror som främjar elasticitet och ger en fin lyster. En sommardoftande olja för dig med normal hy och blandhy.

Restoring Skin Glow Facial Oil – LUGN HUD ÄR VACKER HUD
Ibland säger huden ifrån. Den kan protestera genom att bli röd och fnasig, eller bara allmänt torr och trist. Denna allergenfria olja innehåller bland annat havtorn som är känt för sin lugnande effekt på huden, och jättenattljusolja som innehåller höga halter av GLA, en livsnödvändig fettsyra som skyddar huden och ger en bättre hudkvalitet. När din hud är i balans kommer den att visa sin tacksamhet med en vacker lyster.

Invigorating Glow Facial Oil – BOOSTA OCH ÅTERFUKTA
Precis som ett gummiband förlorar sin spänst med åren behöver mogen hud massor av fukt och näring för att behålla sin elasticitet. Denna svagt rosendoftande olja innehåller bland annat morotsolja som ger fin lyster, baobabolja som främjar elasticitet och avocadoolja som har ett högt koncentrat av vitaminer. Naturens egna superkrafter som kan hjälpa din hud att återfå sin naturliga spänst.

Vill du testa dem först gör du det enklast hos någon av våra 100-tals återförsäljare.

Du hittar listan här

 

Om alla texter på drsannas.se
Alla råd, tips och rekommendationer på drsannas,se grundar sig på Team Dr Sannas egna erfarenheter och följs på egen risk. Vi reserverar oss för ev. faktafel. Vi rekommenderar alltid att du vid nedsatt hälsa uppsöker läkare och specialister. Vi hoppas att denna sida inspirerar till en fantastisk hud och ett friskare liv för alla besökare

Dela den här artikleln:

Detta inlägg har en kommentar

  1. Jag har börjat använda din hudkräm
    Multicreme. Den är fantastisk på min utopiskt exemhy. För att inte säga underbar.
    Skulle bara önska att du skulle göra större mängd och i pumpflaska.
    Detta önskar jag. Mvh Kirsi

Kommentera

×
×

Kundvagn

Handla för 500.00 kr mer så bjuder vi på frakten!