Wow! Så många tips, hyllningar och lovord vi fått för vår älskade hälsosåpa. Så pass många att vi samlat ihop både våra egna och våra läsares absoluta bästa kurer här för att dela dem med dig. Vill förtydliga att detta inte är vetenskapligt bevisat eller dermatologiskt testat utan grundar sig på beprövad erfarenhet från våra kunder om hur de använder Dr Sannas Hälsosåpa så alla tips följs på egen risk. Dags att rensa i badrumsskåpet, här kommer multikurerna som bara kräver en enda produkt!

Tips #1 – Sannas hälsosåpa i badet

Det mest beprövade, och kanske också mest lovordade, tipset är att tappa upp ett varmt bad och tillsätta 1-2 dl hälsosåpa i badet. Ja, vi pratar alltså om Dr Sannas berömda såpabad. Kom ihåg att dricka mycket vatten under och efter badet då det kan vara vätskedrivande.

Tips 2 # - Aldrig mer irriterat skägg!

Hej alla män som rakar sig där ute, här kommer världens (tycker vi!) kanske bästa tips. Säg hejdå till starka och dyra raklödder, hälsosåpan är din nya go-to produkt! Vi har fått många, många tips från män där ute som upplever att deras hud nu aldrig blir irriterad när de rakar sig med hälsosåpan. Fantastiskt roligt tycker vi, såklart. Skvätt som vanligt varmt vatten på huden och använd hälsosåpan precis som vilket raklödder som helst.

Tips 3 # - Mjuka händer året om

Mjuka händer är sunda och vackra händer! Och visst känns det alltid lite skönare när händerna är i form? Använd hälsosåpan som tvål och smörj gärna in händerna med en liten klick av Dr Sannas Hand Cream efteråt. Kanske ett av de mest hyllade tipsen!

Tips 4 # - Hundägare? Se hit!

Självklart ska även våra djur ha det allra bästa. Så många har hört av sig till oss när de tvättat pälsen och tassarna på sina hundar med hälsosåpan – ett riktigt supertips framför allt under vintern när tassarna brukar bli extra torra och sköra.

Tips 5 # - Lena ben utan rakprickar

Ett annat riktigt hett tips är att använda hälsosåpan i duschen när du rakar benen, armhålorna och bikinilinjen. Arbeta upp ett härligt lödder och raka sedan benen/kroppen, skölj därefter av med varmt vatten. Ett tips är att först duscha i ganska varmt vatten omkring 10 minuter innan du börjar raka dig, då öppnar sig nämligen porerna i huden bättre vilket gör rakningen både lättare och skonsammare.

Tips 6 # Tvätta miljövänligt med hälsosåpa

Hälsosåpan har faktiskt användningsområden även utanför kroppen – den funkar till exempel utmärkt som tvättmedel! Mild, rengörande och med en härligt naturligt doft.

Tips 7 # - Drömmiga fötter med Sannas hälsosåpa

Tips nummer 10 kan du också läsa om HÄR – och det är att tappa upp ett varmt och skönt fotbad och därefter dosera 1 dl hälsosåpa i badet, fila därefter med Dr Sannas pimpsten eller en fotfil och smörj in med Dr Sannas Foot balm. Resultatet? Det märker du direkt.

Om Sannas hälsosåpa

Det värmer såklart lite extra i hjärtat att vår hälsosåpa har så många olika användningsområden - då det var just detta vi ville skapa när vi utvecklade det unika receptet av Dr Sannas hälsosåpa. Med ett pH-värde på 10 har såpan en naturligt antibakteriell effekt.

Hälsosåpan är dessutom helt fri från syntetiska tensider, vattenavhärdare, konserveringsmedel och parfym. Den har dessutom en frisk och naturligt skogsdoft som känns uppiggande, rengörande och framför allt välgörande för såväl kropp som sinne. Hälsosåpan är baserad på tallolja (därav den naturliga doften) och består enbart av svenska råvaror.

Du hittar Dr Sannas såpa i flera olika utföranden, både i smarta reseförpackningar och större volymer som är perfekta att ha hemma till alla tänkbara användningsområden. Dessutom har vi en hälsosåpa med en frisk citrusdoft – för dig som vill åt det där extra uppfriskande.

Vi hoppas att du har fått många härliga och uppiggande tips på hur du kan använda Dr Sannas hälsosåpa. Fortsätt gärna skriv in till oss och berätta om dina tips och upplevelser av våra produkter – Recensera gärna hälsosåpan i vår shop -  delad glädje är dubbel glädje!

Varma hälsningar från oss på Dr Sannas!

Du kan dela dina erfarenheter genom att recensera och prova hälsosåpan via länkarna nedan

SANNAS HÄLSOSÅPA 

Hälsosåpa Original – 250ml

Hälsosåpa Original - 1 lite

Hälsosåpa Lemon Myrtle – 250ml

Hälsosåpa Lemon Myrtle – 1 liter.

Hälsosåpa – Lemon Myrtle reseflaska

 

OBS! Vi vill i denna artikel understryka att ovanstående tips är baserade på våra kunder och läsares egna erfarenheter och tips. Inga vetenskapliga studier ligger till grund utan endast beprövad erfarenhet från användare av Dr Sannas Hälsosåpa

Du kanske också gillar ...

Om alla texter på drsannas.se
Alla råd, tips och rekommendationer på drsannas,se grundar sig på Team Dr Sannas egna erfarenheter och följs på egen risk. Vi reserverar oss för ev. faktafel. Vi rekommenderar alltid att du vid nedsatt hälsa uppsöker läkare och specialister. Vi hoppas att denna sida inspirerar till en fantastisk hud och ett friskare liv för alla besökare

Dela den här nyheten:

×

Kundvagn

Handla för 500.00 kr mer så bjuder vi på frakten!