GUDIE: Vilken av Dr Sannas ansiktskit passar för dig?

I över två år har vårt team arbetat med våra ansiktsprodukter med siktet inställt på perfektion. Vi har letat efter de bästa ingredienserna naturen har att erbjuda som ger maximal effekt på den mest utsatta delen av kroppens största organ, huden i ansiktet. Våra produkter hittills håller högsta kvalité men med vår nya ansiktsserie känner vi att ett ny nivå har nåtts. Vi hoppas innerligt att du kommer älska dem lika mycket som vi, om inte så kommer det iaf att synas att du använder produkter i världsklass och din hud kommer att tacka dig. Nedan hjälper vi dig att välja rätt.

Välj ansiktsprodukter och rutin utifrån din hudtyp

Dr Sannas ansiktskit för normal och/eller blandhy - Alla hudtyper behöver fukt – massor av fukt. Blandhy kännetecknas av olika behov i olika zoner av ansiktet. Detta kit innehåller allt du behöver för att återställa hudens naturliga fuktbalans, men också för att väcka trött hud till liv. Ansiktskitet innehåller en komplett hudvårdsrutin för dig med normal/blandhy.

Dr Sannas ansiktskit för torr och/eller mogen hy - Ett kit med produkter som ger både fukt och näring och hjälper mogen hud att behålla sin elasticitet och återfå lite av sin ungdomliga spänst. Ansiktskitet innehåller en komplett hudvårdsrutin för dig med torr/mogen hy.

Dr Sannas ansiktskit för torr och känslig hy - Ibland säger huden ifrån. Den kan reagera med att bli röd och fnasig, eller bara torr och trist. Här är våra bästa produkter för torr, känslig och reaktiv hy. När din hud är i balans kommer den att visa sin tacksamhet med en vacker lyster. Ansiktskitet innehåller en komplett hudvårdsrutin för dig med torr/känslig hy.

Tips:

Du kan välja Ansiktskit utifrån hudtyp men tänk på att det kan variera sig över årstiderna! Vanligt är att man använder Ansiktskit för normal/blandhy på sommarhalvåret och Ansiktskit för torr/mogen hy på vinterhalvåret. Har du någon form av känslig hy är Ansiktskit för torr/känslig hy det självklara valet. Det är även vanligt att man byter morgon och kväll.

Här kan du läsa mer om alla tre ansiktskiten

Du kanske också gillar ...

Om alla texter på drsannas.se
Alla råd, tips och rekommendationer på drsannas,se grundar sig på Team Dr Sannas egna erfarenheter och följs på egen risk. Vi reserverar oss för ev. faktafel. Vi rekommenderar alltid att du vid nedsatt hälsa uppsöker läkare och specialister. Vi hoppas att denna sida inspirerar till en fantastisk hud och ett friskare liv för alla besökare

Dela den här nyheten:

×

Kundvagn

Handla för 500.00 kr mer så bjuder vi på frakten!